BEL +31 0297 522 552

AirSentry Guardian - Volledig Aanpasbaar

De GUARDIAN is vervaardigd van sterk Tritan materiaal. Tritan maakt de GUARDIAN een van de sterkste beluchtingsfilters en daardoor geschikt voor vele applicaties. Het Tritan materiaal heeft de beste chemische, temperatuur vaste en slagvaste combinatie eigenschappen op de markt.


De Air Sentry GUARDIAN Serie is volledig configureerbaar voor de meeste applicaties en kan met of zonder:
1. Controle spatventielen in de Bodemkap worden uitgevoerd om oliedampen en olieschommelingen zodat het filter niet wordt vervuild.
2. Controle luchtventielen in de Topkap worden uitgevoerd om het absorptie vermogen van het silicagel alleen te benutten wanneer het benodigd is.
3. Druk-kleurindicator worden geleverd om de conditie van het filter aan te geven
4. Een Montagering worden uitgevoerd voor een dubbele uitvoering silicagel voor meer vochtopname in extreme omstandigheden.
5. Een Montagering worden uitgevoerd om en extra HEPA vuilfilter te onteren voor het tegenhouden tot 0,3 micron vuildeeltjes waardoor de levensduur van de olie extra wordt verlengd.
6. Een extra beschermingskap worden geleverd voor extreme omgevingsomstandigheden.
7. Een vervangende Cartridge kan worden geleverd om niet alles opnieuw aan te moeten kopen.

Availability: In voorraad

Price :
Op Aanvraag
EUR

Details

De Air Sentry GUARDIAN Serie brengt de controleventieltechnologie en kostenbesparende vervangende maatregelen naar een volgend niveau. Air Sentry heeft vier exclusieve innovaties die de voordelen voor verontreinigingscontrole extra verhogen en gaat daardoor extra lang mee.

Tritan™ Materialen
De Air Sentry GUARDIAN Serie zijn de eerste beluchtingfilters die ooit met Tritan zijn gebouwd. Dit gepatenteerde materiaal geeft de meest chemische, temperatuur- en slagvaste combinatiebescherming voor de mantel dat op de markt te vinden is.

Isolatie Controleventielen
De Air Sentry GUARDIAN Serie is met een isolatiecontroleventiel uitgevoerd, dat het adsorptiemiddel van uitlaatlucht isolatiseert om de levensduur van het droogmiddel te verlengen, terwijl het gelijkertijd ook beschermd tegen dampen en opspattende oliën.

Geïntegreerde Vacuüm / Drukmeter
Deze geeft een extra nauwkeurige indicator van de filtervuilomstandigheden.

Stapelbaar
De Air Sentry GUARDIAN Serie is uitgevoerd met stapelpatronen om de levensduur ven het beluchtingfilter extra te verlengen met behulp van de Modular Stack Ring™. Hetgeen de levensduur verlengd en de onderhoudskosten en onderhoudsintervallen verminderd.

GUARDIAN Beschermkap
De Air Sentry GUARDIAN Serie kan worden uitgevoerd met een extra te reinigen beschermkap en is bedoeld is voor de meest extreme omgevingsomstandigheden. Het is een extra beschermende barrière tussen het Air Sentry GUARDIAN-materiaal en mogelijke overmatig stof en vocht. De Air Sentry GUARDIAN Serie is ontworpen voor omgevingen waar het reinigen van apparatuur frequent noodzakelijk is voor buiten applicaties of mobiele toepassingen waar wind en regen tijdens het rijden belangrijke factoren kunnen zijn. Door de controleventielen in de bovenkap te bedekken, is de Air Sentry GUARDIAN Serie goed beschermt tegen hogedrukspuiten of inkomende regen inslag. Deze bechermkap is ideaal voor extreem stoffige of vuile omgevingen, bijvoorbeeld in de staal-, glas-, pulp- of papierindustrie. Te veel stof of slib kan zich op de blootgestelde oppervlakken vast zetten en ervoor zorgen dat de ventielen, servoventielen, veiligheidskleppen, afsluitkleppen gaan verstoppen of vast gaan zitten.. Zelfs in de meest extreme omstandigheden, zorgt de Air Sentry GUARDIAN Serie beschermkap voor het verlengen van e silicagel. De Air Sentry GUARDIAN Serie is toepasbaar bij zowel de Air Sentry X als de Air Sentry XR Serie beluchtingfilters.

GUARDIAN Hoge Capaciteit Luchtfilter
De Air Sentry GUARDIAN Serie is uitgevoerd met een vernieuwd luchtfilter voor zeer hoge vuilvangstcapaciteiten voor toepassingen waar ook de kleinste fijne vuildeeltjes verwijderd dienen te worden. Het HCAF luchtfilter brengt de vuildeeltjes omlaag tot minder dan 1/3 van een micron, voor echte HEPA-filtratie. Het geplooide filterelement houdt aanzienlijke hoeveelheden vuildeeltjes tegen waardoor gebruik in hoge stofomgevingen ook god mogelijk is. Het 0,3 micron filter elimineert zelfs deeltjes ter grote van een bacterie. Dit hoge capaciteit luchtfilter kan gebruikt worden als een afzonderlijk deeltjesfilter, of in combinatie met het standaard silicagel droogmiddel van Air Sentry voor een ultieme deeltjes- en vochtafscheiding.

Modulaire Bevestigingsring ™
Pas de Air Sentry GUARDIAN Serie aan met een Modular Bevestigingsring. De extra cartridge kan silicagel, geactiveerde koolstof of een moleculaire zeef bevatten. Deze secundaire mogelijkheden beschermen de beoogde apparatuur tegen bijtende dampen, verbreden het prestatiebereik of verhogen de levensduur van het silicagel droogmiddel. Het aansluiten van twee cartridges van gelijke grootte vermindert de luchtstroom met 50%.

View File Catalogus Air Sentry Size: (1.09 MB)

Custom Tab Content 1

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.

UPSELL PRODUCT(S)

There are no products matching the selection.