best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

De winkelwagen is leeg

Silicagel beluchtingsfilter D-AB-2

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

Prijs op Aanvraag

Snel overzicht

Filter deeltjes en vocht uit uw ingaande lucht
Anti-statisch en hierdoor niet vlambaar
Hoge water absorptie capaciteit (0,5 l)
Lange levensduur en lage onderhoudskosten
Milieubewust
Voorkomt roest en oxidatie
Minimaliseert slijtage en onderhoud
Vermindert bevriezing en opraken van additieven
Vermindert vloeistof degradatie
Verlengt de levensduur van hydrauliek systemen en oliefilters

Silicagel beluchtingsfilter D-AB-2

More Views

* Verplichte velden

Prijs op Aanvraag

Details

Schroeder Industries D-AB-2 beluchtingsfilter en droger is een van de beste beluchtingsfilters in de markt. Naast een 2 micron vast deeltjes filter haalt het Silicagel ook vochtdeeltjes uit de ingaande lucht. De D-AB-2 is goedkoop, klein, heeft een lang operationeel leven en is voor zeer varierende applicaties te gebruiken. Hiernaast is het silicagel volledig biologisch afbreekbaar en schaadt u het milieu dus niet onnodig.

Applicatie
Lucht bevat altijd zowel vaste deeltjes als waterdamp, en meestal wat meer in industriële omgevingen. Dit soort besmettingen in uw machine werken bijtend in uw machine, waardoor onderdelen sneller slijten. Dit resulteert in machinefalen en hoge stilstand- en onderhoudskosten.
Als de temperatuur van een hydrauliekvloesitof verandert vormt de vochtige lucht condensatie binnen het reservoir. Dit vocht vermindert de stabiliteit van de smeervloeistof (olie) en vermindert de levensduur. Hiernaast kan vocht ook zorgen voor zuur erosie, oxidatie en roest; de grootste veroorzakers van systeem uitval en slijtage.
Hydrauliek onderdelen zijn zeer kwetsbaar en besmetting met deze vervuilers kunnen grote schade toedoen. Dure kranen, zegels en andere systeemonderdelen vereisen schone en droge smeerolie om optimaal te functioneren en hoge onderhoudskosten te voorkomen. 

Hoe werkt het D-AB-2 Silicagel Luchtfilter?
Als het vloeistof-niveau in het reservoir verandert wordt er lucht aangezogen door de openingen onder de deksel van het luchtfilter.
De lucht gaat door twee seperate filtratie-systemen binnen het luchtfilter:

-De Silicagel kamer absorbeert en vangt vocht. Silica gel is chemisch inert, niet giftig, niet vervloeiend en niet corrosief.
-Het anti-statische 2 micron filter reduceert het aantal bijtenden en verwoestende vaste deeltjes (waaronder zouten en zuren) wat met de lucht uw machine in wil dringen.  

Het D-AB-2 systeem stopt potentiele besmetters in hun weg naar binnen en zorgt ervoor de lucht die uw machine binnenkomt schoon en droog is. 
Als het vocht door het silicagel filter wordt opgenomen verandert het filter van geel naar groen. Dit is een indicator dat uw filter vervangen moet worden.
Uitgaande droge lucht keert dit proces gedeeltelijk om waardoor uw luchtfilter langer mee gaat.