best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

De winkelwagen is leeg

Plastic Beluchtingsfilter PAB7 - Herbruikbaar

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 121,65

Snel overzicht

max. flow rate 1900 l/min
duurzaam synthetisch materiaal (nylon 6)
3 μ filtratie
Buna N O-Ring
-30˚ to 100˚C
Vervangbaar filter geïmpregneerd met fenolhars
Draaisluiting van de filterkap.
Optionele visuele indicator
Anti-splash 

Plastic Beluchtingsfilter PAB7 - Herbruikbaar

More Views

* Verplichte velden

€ 121,65

Details

Het belang van Beluchtingsfilters
Beluchtingsfilters zijn integrale onderdelen in elk hydrauliek- of smeersysteem. Ze filteren deeltjes die zich in de lucht bevinden in elke zware industrie of mobiele omgeving. Omdat Beluchtingsfilters veelal vergeten worden of gezien worden als extra-tje, maken gebruikes vaak een selectie enkel op basis van prijs. Dit is een fout die de efficiëntie van uw systeem zwaar kan benadelen en tot component falen kan leiden. Maak gebruik van de hoge kwaliteit i.c.m. de zeer concurrerende prijs van de Schroeder Industries Beluchtingsfilters en ga de strijd aan met vluchtige vuildeeltjes en verhoog de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw systeem. 

Schroeder Kwaliteit
Schroeder Beluchtingsfilter elementen worden gemaakt van hoge-kwaliteit, met fenolhars geïmpregneerd papier of synthetisch media, wat een low-cost/high-efficiency bescherming realiseert. In tegenstelling tot spons elementen geven deze papieren of syntheten ook bescherming tegen vocht, wat zowel de filtratie van de operatie als de effectieve levensduur van het Beluchtingsfilter verhoogt. De Schroeder Industries Beluchtingsfilters hebben een minimale rating van 3µ micron.

Aanbevelingen
Toenemende vraag naar oliereinheid niveau vereisen een frequenter gebruik  van hoge-kwaliteit filter media voor het filtreren van olie. MachineDokter.nl beveelt aan om een Beluchtingsfilter te kiezen met een filtratie rating (micron rating) dat gelijk of fijner is dan het fijnste oliefilter op uw systeem.

Omdat Beluchtingsfilters naar verloop van tijd verstopt raken, bevelen wij het volgende uitwisselingsschema aan:

-Beluchtingsfilters zonder druk kleppen of visuele indicatoren: Vervang uw Beluchtingsfilter elke 6 maanden of bij elk service-interval.
-Beluchtingsfilters met druk klopt: Vervang uw filter bij een drukverlies van 0,2 bar (bij hoger drukverlies van uw pomp caviteren)