BEL +31 0297 522 552

Olieanalyse

Waarom Olieanalyses Belangrijk Zijn!Laat u olie op een juiste manier analyseren, met een juiste olieanalyse rapportage, krijgt u informatie over de conditie van de olie en hiermee de conditie van uw machine. Solinas Benelux BV, heeft een uitgebreid netwerk aan onafhankelijk laboratoria welke de olieanalyses voor ons uitvoeren. Hiermee blijven wij onafhankelijk en kunnen wij u van het beste advies voorzien.

Waarom een olieanalyse?

80% van alle hydrauliek en smeerolie problemen worden veroorzaakt door water en vuil in de olie en tast de conditie van uw machine.

Olieanalyse OliemonsterWanneer u een oliemonster genomen heeft kunt u het monsterflesje voorzien van een sticker en naar ons toesturen met behulp van de verzendverpakking en het registratieformulier.
Een standaard olieonderzoek betreft zowel ISO waarde, viscociteit, TAN waarde, PQ getal, watergehalte, chemisch- en reinheidsanalyse en aantal slijtage elementen.
Om u te voorzien van een goed en onafhankelijk advies, wordt het oliemonster niet door ons geanalyseerde maar door een gespecialiseerd analyse laboratorium. Wanneer het olie monstername rapport bekend is nemen wij direct contact met u op de resultaten te bespreken en u van advies te voorzien.

Kijk voor meer informatie op de website solinas.nl of informeer naar de mogelijkheden voor Olieanalyses


Call For More Information Voor meer informatie neem contact met ons op via:

Telefoon +31 297 52 25 52
Email sales@machinedokter.nl

                            

11 artikel(en)

11 artikel(en)