best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

De winkelwagen is leeg

Silicagel INLINE beluchtingfilters

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

Prijs op Aanvraag

Snel overzicht

Montage direct in de leiding
tIdeaal toepasbaar in de installatietechniek om waterdampen en vuildeeltjes in luchttoevoerleidingen, lage luchtdrukleidingen, vacuĆ¼mleidingen en andere in-line luchttoevoer te voorkomen,.
Daar waar schone, droge lucht echt nodig is.

Silicagel INLINE beluchtingfilters

More Views

Details

De Air Sentry L-Serie is gelijk aan de D-Serie en is ontworpen voor montage direct in de leiding voor toepassingen in de installatietechniek om waterdampen en vuildeeltjes in luchttoevoerleidingen, lage luchtdrukleidingen, vacuümleidingen en andere in-line luchttoevoer te voorkomen, waar schone, droge lucht nodig is.


De Air Sentry L-serie is leverbaar met 100% silicagel of geactiveerde koolstof, of een combinatie van beide, indien nodig. (Voor Koolstoffilters neemt u contact met ons op te nemen) Bij de Air Sentry L-Serie komt de lucht het filter/droger aan één zijde binnen en is schoon en droog bij het verlaten aan de andere zijde. Waterdamp en vaste deeltjes tot 2 micron worden verwijderd. De Air Sentry L-serie wordt toegepast tot 4 barg en gemonteerd op de gereguleerde kant van de luchtleiding. De Air Sentry L-Serie biedt belangrijke voordelen: Het Minimaliseert roest en corrosie, Vermindert de component slijtage, Vermindert onderhoudskosten, Verlengd de vloeistoflevensduur, Vermindert oxidatie van de olie en Elimineert dampen en geuren.

Attachments

View File Catalogus Air Sentry Size: (1.09 MB)