best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

De winkelwagen is leeg

SOLadapter BPR+ beluchtingsadapter

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 210,00

Snel overzicht

Elimineer omgevingsvuil in het smeerolie-, hydraulieksysteem en vervang de aluminiumdop op uw reservoir met een SOL-Adapter.
Voordelen: Vast oliemonsternamepunt, Sneladapter voor snelle aansluiting rondpompsysteem en schuimloos bijvullen olieniveau. Reservoir blijft gesloten bij al deze werkzaamheden. Toepasbaar voor ieder beluchtingsfilter.

SOLadapter met Schroeder MBF

More Views

  • SOLadapter met Schroeder PAB7
  • SOLadapter met Schroeder MBF

Details

De BPR+ beluchtingsadapter van Solinas Benelux geeft de gebruiker de mogelijkheid tot het aansluiten van een ononderbroken offline filtratie unit of het bijvullen van nieuwe olie, zonder dat het beluchten van het reservoir wordt onderbroken. De installatie kan gewoon in bedrijf blijven. Tijdens het vullen of offline filtreren wordt het beluchtingsfilter niet verwijderd. Hierdoor krijgen vervuilingsfactoren van buitenaf geen kans. De adapter is voorzien van een snelkoppeling, waardoor morsen van kostbare olie tijdens het vullen tot de verleden tijd behoort. De BPR beluchtingsadapter is door zijn roestvast stalen behuizing toepasbaar op zowel grote hydraulische systemen als kleinere smeerolie systemen en voor veeleisende toepassingen, mobiel, mariene of industrieel in zowel de binnen als de buitenlucht. De adapter kan worden voorzien van een 2 μm of 3μm beluchtingsfilter, die het reservoir de mogelijkheid biedt te ademen en op een verantwoorde wijze luchtstromingen in en uit te filteren. (De BPR adapter is exclusief minimess adapter en gelijk aan de BPR+ exclusief beluchtingsfilter, buizenset) Om schuimvorming tegen te gaan, wordt de beluchtingsadapter voorzien van een vulpijp. Deze zorgt ervoor dat de olie netjes onder het olieniveau wordt afgevuld. De beluchtingsadapter is een preventief accessoir dat op geen enkel hydraulisch of smeerolie systeem zou mogen ontbreken, aangezien het bijdraagt tot het schoonhouden van uw hydraulische of smeerolie systemen. De BPR+ is voorzien van een minimess aansluiting, om eenvoudig een oliemonster te kunnen nemen uit het reservoir zonder deze te hoeven openen. Exclusief filter Datasheet Soladapter