best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

De winkelwagen is leeg

Solinas Benelux BV

Solinas_logo

Machinedokter.nl geeft u een winkel voor al uw vet en olie gerelateerde benodigdheden.

Solinas Benelux BV handelt onder de naam machinedokter.nl als een one-stop shop voor al uw vet en olie gerelateerde producten. Solinas Benelux BV heeft een breed pakket aan oplossingen en mogelijkheden om de betrouwbaarheid en levensduur van machines te vergroten. Gespecialiseerd in applicaties voor filtratie en onderhoud van oliën en vetten heeft Solinas Benelux BV in de afgelopen jaren veel kwaliteitsverbeteringen door kunnen voeren bij haar klanten.
Mede door samenwerking, service en ervaring van zijn monteurs gecombineerd met gespecialiseerde vakkennis van NORIA levert Solinas Benelux: 

Best Products with Best Practice Service 

Jarenlange praktijkervaring
Solinas Benelux BV staat niet alleen voor u klaar wanneer u nieuwe onderhoudsproducten nodig hebt. Ook hebben wij de nodige vakkennis om u juist dát product aan te raden dat u verder helpt en kunnen onze professionele Service Monteurs ingezet worden bij de installatie, het onderhoud of voor controlewerkzaamheden. De combinatie van vakkennis en praktijk geeft Solinas haar winnende formule.

Solinas Benelux BV
T - 0031 (0)297 52 25 52
E - solinas@solinas.nl


Topfabrikanten sluiten zich graag aan bij Solinas Benelux BV
Met gevestigde filterfabrikanten als Schroeder Industries Filtration, Kleenoil Filtration en Kleentek Electrostatic Filtration richten wij ons op de filtratie en conditionering van verschillende oliën, smeeroliën, brandstoffen, biobrandstoffen, koelvloeistoffen en water. Specifiek gericht op de behoeften van onze klanten. Onze expertise is naast filtratie technologie ook het conditioneren van de oliën en smeeroliën.
Hiervoor maken wij ondermeer gebruik van de Fluitec RULER voor het meten van de resterende levensduur van oliën en vetten. Gezamenlijk met een goed oliemonsterrapport bent u gegarandeerd van een goed advies. Ook voor het online/inline meten van de oliekwaliteit, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om u te voorzien van de juiste instrumenten.

LAND Instruments is al meer dan 60 jaar wereldwijd een van de belangrijkste leveranciers voor contactloze thermometers voor het meten, registreren en bewaken van temperaturen of temperatuurverschillen. LAND Instruments levert een totaalpakket van contactloze temperatuurmetingen van HighTech thermometers tot industriële lijnscanners, warmtebeelcamera’s en calibratiebronnen.

De mensen bij Solinas hebben al meer dan 25 jaar ervaring met LAND Instruments. Hierdoor is er veel kennis van diverse temperatuur applicaties. Met LAND Instruments en Solinas Benelux BV heeft u eenvoudig toegang tot een schat aan applicatiekennis, ervaring, toepassing- en installatiekennis.

LAND   Schroeder  Kleenoil